Pages

Sunday, January 30, 2011

Pencarian Blog Paling Ringan, Ideal Dan Berat 2011

Holla guys! Ha, harini aku perasan yang aku dah di tag oleh En.Musz untuk satu contest di alam blogger ni..Nak tau ape contest nye??Meh sini aku cerita..Abang Luncai kita nak cari blog siapa yang paling ringan, ideal or berat..hehe. ;p


Aku saje la join contest ni nak bagi meriah lagi kan..hehe. ^_^ Ok bagi aku aku rasa blog aku ni ideal kot sebab bila aku on nak kata loading lambat giler pun tak jugak..nak kata loading cepat sangat pun tak jugak..so aku rasa blog aku ni ideal laa..haha. Tapi aku tak taula ape pendapat korang kan..hehe.

Ni blogger-blogger yang aku tag kan:







So, kepada blogger-blogger di Malaysia ni mehla kita ramai-ramai join contest ni bagi memeriahkan suasana. Oh ye sebelum terlupa, tarikh tutup contest ni 31 Januari 2011 / 11.59 p.m.hehe. ;p 
 Nak tau info lebih lanjut korang boleh lawat blog Abang Luncai ni. =)

Love,

7 comments:

Encik Luncai said...

thanks bella sebab join :)

Bella said...

ur welcome en. luncai! =)

►AdamXis◄ said...

owh...ade gak erk pencarian cam nie...blog ku ringan tak?wahaha

Bella said...

ha tula pasal tak sangke da contest camni..jom join beramai-ramai! =)

Yiedpozi said...

Gud luck...

Jom join:

Contest Review Blog Yiedpozi.info
Segmen Jom Blogwalking Bersama Yiedpozi

P/s: TEMPAH HEADER HANYA RM5 DI SINI

Bella said...

@yiepodzi: tq! trimas for the info..=)

Anonymous said...

I am aware of that Urban Meyer left the Florida [url=http://www.bocachicaplaya.com/fakeoakleysunglasses.htm]cheap Oakley sunglasses[/url]
Gators suddenly and definately will Muschamp interited some problems from that. He is not really the man to refurbish problems. though. As Will Muschamp himself said, "We inherited a [url=http://www.bocachicaplaya.com/fakeoakleysunglasses.htm]Cheap fake Oakley sunglasses outlet for you[/url]
really young, talented football team"
If need to win bring back back gayle and sarwan, nash Dwayne Bravo and Linday Simmonds and allow Sunil Narine a [url=http://www.bocachicaplaya.com/fakeoakleysunglasses.htm]cheap Oakley sunglasses[/url]
bloody contracy you cant hold the best spinner that west indies has produced not playing. There's more my team can be Gayle and Lindal(Wicket keeper) opening the inning, Sarwan at three, Daren Bravo at four,Shiv at five, samuels at six, Dwane Bravo/ or BNash at sevin, Daren Sammy at eight,Ravi Rampaul at nine, Roach at ten and Sunil Narine or Fidel Edwards at eleven, you've agood option bowlers and also you bat into nine. Today west Indies did very well Samuels Shiv and sammy congratulations thanks..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...