Pages

Saturday, January 15, 2011

Kelly Osbourne: Weight Lost!

Holla guys! Aku dah banyak kali dengar pasal Kelly Osbourne yang dah kurus ni tapi tak pernah pulak aku nak cari gambar die kurus kan..hehe. Sebab sepanjang yang aku tau Kelly ni montel and chubby  but still cute to me..hehe. Tapi last few weeks time aku pergi MPH aku ternampak gambar Kelly Osbourne berbikini! OMG! Seriously aku terkesima sebentar..Kelly Osbourne in bikini??Wow! Memang die dah kurusla..cantik plak tu..Jelesnya aku si chubby Kelly dah kurus..huhu. Ha, kalau korang nak tengok gambar die berbikini korang boleh beli SHAPE Magazine or just baca online je kat SHAPE ni.

Before

After

Hot giler kan??Serious aku tabik springla dekat Kelly ni sebab die berjaya kuruskan badan die. Memang kesedaran and usaha tu yang paling penting kalau nak kurus (terutama untuk orang montel macam aku ni!).hehe. ;p Tapi dia bukan dapat badan macam ni dalam sekelip mata. Banyak senaman yang dia buat and jaga pemakanan die jugak tapi tak la terlalu strict dia kata. Dia mengamalkan diet high protein and low carb. 

The best part bila aku baca pasal die ni dia cakap masa awal-awal nak kurus dulu dia cam nak give up la jugak sebab penat and susah. Sampaikan dia cakap dulu dia nak buat sit up sekali dua pun susah. Penat. Tapi sekarang tiap-tiap kali dia bangun pagi die buat sit up 100 kali! Few..sure abdomen aku sakit teruk kalau 100. Aku takat 30 je yang aku larat buat sekarang..hahaha. ;p (takpe slow-slow).



Lepas tu bila lari atas treadmill mula-mula dia buat dulu dia boleh bertahan tak sampai 10 minit pun tapi sekarang dah 30 minit non-stop. Bagus betul la Kelly ni. Dia memang berusaha betul-betul. Aku patut contohi dia kalu nak kurus..haha.Tapi kadang-kadang aku ni hangat-hangat tahi ayam je..Tu la masalah paling besar! Adoi..

Walaupun Kelly ni dulu banyak masalah dadah and sebagainya tapi sekarang dia dah jauh berbeza. Kehidupan die lebih teratur and happy je. I loooike! ^_^ So, congratulations to you Kelly Osbourne!
Aku akan jadikan die sebagai inspirasi aku untuk kurus..dah gemuk sangat sekarang ni..nak buat ape pun cepat letih..boring betul! Chaiyok-chaiyok nabila! ^_^



So, that's it for this entry. Kalau nak tau cerita selebihnya dan cara-cara Kelly Osbourne senaman dapatkan majalah SHAPE sekarang!

*All pictures credit to Google.com

See ya! XOXO. =)






2 comments:

Amirul (aremierulez) said...

muka dia nampak lain macam bila dia dah kurus

Bella said...

tula..nampak lain kan??tapi makin cantik..i liikkee..;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...