Pages

Thursday, January 13, 2011

Aku Blogger Baru


Holla guys! Saje nak tulis malam ni..(eh dah pukul 1 lebih..dah pagi la ni..hehe). Bukan ape aku sejak akhir-akhir ni asyik terpikir macam mana nak bagi blog aku ni interesting sikit..Tujuan asal aku buat blog ni untuk tulis pasal diri aku and pape je yang berlaku dalam hidup aku la..tapi bila dah lama-lama aku rasa boring plak tulis sorang-sorang tapi takde yang komen..hehe. Bukan gile publisiti tapi nak gak dengar komen daripada pembaca lain tentang ape yang aku tulis tapi aku ni lembap and lampi sikit hal-hal blogging ni.. Serious! Mungkin sebab tu la jugak traffic blog aku tak ramai..

Untuk aku kah??hehe ;p

Korang ade tak tips-tips untuk bagi blog aku bertambah menarik and disukai ramai??Aku dah buat banyak blog walking and adela gak dapat idea-idea yang bernas tapi nak implement kan tips-tips tu yang kadang-kadang jadi masalah bagi aku..haish. Teruk gile aku ngan teknologi ni. Tak pandai..tolong..tolong..hehe. ;p

Tapi takpela aku akan cuba blog walking lagi dan cuba tips-tips yang diberi sampai menjadi! (wah, jadi ke??) ;p

Tu jela kot nak tulis..hehe. Selamat malam semua! ZzZzZzZz

See ya! XOXO ^_^

14 comments:

Izwan said...

cuba baca dan selak2 kat blog izzataziz.net..
selamat berblogging .. =)

NAZRUL AHMAD said...

mana dapat?macam best ja..nak juga;-)

Mohd Sukur Ibrahim said...

relax..take time juga utk jadi popular..
yang penting niat asal berblogging kena kekalkan..
masa akan menentukan..
anyway..keep up dear!

ceghap said...

selamat datang ke dunia blogger.. ada potensi leh up lagi ni..hhuhuhu saya pon baru jugak tau..

Bella said...

@ceghap: ye terima kasih mengalu-alukan..hehe. selamat berblogging n jgn lupa kongsi2 tips ok? ;p

Bella said...

@Mohd Sukur Ibrahim: yup..btol2. Popular tak penting. yang penting niat tu. Sukala dah ade ramai kwn baru..hahahaha. ;p

Bella said...

@nazrul ahmad: dapat ape??confius ni..huhu

@izwan:ok tq2..selamat berblogging juge! ^_^

~ch@wi~ said...

rajin2 kan komen kat entry org lain, lps tu folow memolow..skg ni asenye dh ok sgt dh dgn blog ni, sng nk loading page, background pon lawa..hehe..yg pnting rajin2 la update entry ye..hehe

New Entry : Google Hina MELAYU?

~ch@wi~ said...

cuma kat bhgn comment ni tukar blk setting die, amek pop-up windows, lepas tu word verification die amek 'no' je..hehehe..

sng cikit org nk komen kt entry awk.. ;)

Bella said...

@ch@wi: oic..ok2 thank you for the info..maklumla sy ni buta kayu ckit bab it ni..huhu.

To'Qie said...

thanks coz follow aku nyer blog...
blog yg menarik jugak nie...
tp aku nak suggest cmner nak nak buat duit ngan blog nie mcm nuffnang jugak tp yg nie aku rasa lg OK kot..nama dia Adsniaga...bkn apr sbb adsniaga nie aku dah nmpk hasil nyer....nak tau lebih lanjut leh lah baca artikel pasal BUAT DUIT DENGAN ADSNIAGA kat blog aku..
Selamat Mencuba...!!!

Bella said...

@To'qi: terima kasih mai melawat..hehe.aku baca dah blog hg..menarik gak.thanx for the info! =)

are_mean91 said...

masa saya mula2 buat blog sebenar untuk bisnes tapi takde sape pun singgah...huhu...

bagi saya niat kena betul... biar pelan2 janji kita faham... takde benda yang datang bergolek je... kena usaha... kadang2 Allah menguji hambanya... nak tengok kita betul2 ke main2...

gud luck...

Bella said...

hmm betul tu..kdg2 niat kiter tu slh so rezki pun xdtgla kan..hehe. Takpe yg penting saya tau masih ada org yg sudi bace entry saye..hehe. =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...