Pages

Friday, February 18, 2011

SweetChat


Holla guys! Dah lama aku tak update blog kan..huhu. Maklumla bz cikit sekarang sebab aku dah final sem kat UM sekarang. So, banyak keja la nak kena buat. Anyway, untuk entry kali ni aku nak cerita tentang tempat makan ni. Nama dia SweetChat. Aku kalau rasa teringin nak makan durian especially time-time bukan musim dia kat cinila tempat aku pergi! hehe.

SweetChat menawarkan pelbagai pilihan dessert yang sangat cedap sama ada sejuk atau panas. Korang boleh pilih sendiri. Selain dessert ada jugak pelbagai menu lain. Terpulang kat korang nak makan apa. So, entry ni just nak tunjuk kat korang makanan yang aku and Mr. M aku makan kat SweetChat ni. 
Enjoy! ^_^

Ini makanan pilihan Mr. M aku. Nama aku dah lupa. Sorry!



Hot Chocolate


Ini pula makanan pilihan aku. Nama dah lupa jugak.huhu. ;p

Chicken Sandwich


Ice Lemon Tea



Pulut Hitam + Durian. My Favourite!!! ^_^


Itu jerla yang kitorang makan haritu. Semua sedap. So korang pun boleh try makan kat cini tau. Tempat selalu aku pergi dekat MidValleyla. 

Ni aku yang sangat happy boleh makan! hahaha ;p

Love,

7 comments:

Encik Luncai said...

baca entri ni tetiba jadi lapa..adesss

muslim said...

mr m ckp kamoo banyak mkn artu..sampi nk mintak durian...wat xdgar..hahaha..betul ke

Amira Naddia said...

alamak...lapa!

Bella said...

@encik luncai + @amira naddia: ops! lapar ek??cian korang.apa kata pergi try makan kat sweetchat ni??hehe. ;p

@muslim: hahahaha..ye ye btol.saya sgt kuat mkn. tmbah durian favourite saya..i loooikeee! ;p

Encik Peluang said...

Belanja satu........

Jerung Gergasi said...

cam beshh ..midvalley jer ke ade?

Bella said...

@encik peluang: wah duit pun xde blnjer cmn nyer..huhu.

@jerung gergasi: mmg besh pun. xpastila..setakat yg tau midvalley jela..sorry yer. =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...