Pages

Sunday, February 13, 2011

Mari Join HeartBeat ^_^

Holla guys! Ha, perasan tak aku ada banner baru kat blog??hehe. Kalau korang nak tau HeartBeat ni pun macam Nuffnang jugak. Korang boleh buat duit bila korang join HeartBeat ni. Trimas kepada Zyash sebab aku pun dapat info ni dari blog dia.

HeartBeat ni satu website yang buat gift atau hadiah untuk pelbagai occasion. Korang bolehla lawat website HeartBeat ni kalau agak-agak nak cari hadiah untuk yang tersayang ke, graduation ke or apa-apa occasionla senang citer. Kalau saje-saje gatal nak habiskan duit pun boleh jugak sebab gift dia semua cantik-cantik tau! =)

Okla sekarang aku nak share ngan korang cara-cara untuk jadi affiliate HeartBeat ni and start jana pendapatan korang. ^_^ Ok sebelum tu aku nak tunjuk sikit kenapa korang kena join. Cuba tengok jadual kat bawah ni. Senang kan nak dapat duit dari HeartBeat ni?? =)


Refer friends to register:When you refer a friend to join HB!Affiliate as affiliate.
RM2 earned for qualified affiliate.
Self purchase:20% of total purchase amount. Excluded delivery fee.
eg: If you purchase magic mug at RM40, your earning will be RM8.
Referral purchase:15% of total purchase amount.
eg: If your referral purchases magic mug at RM40, your earning will be RM6.
Banner / text link clicks:RM0.04 per genuine click.
Only genuine clicks from unique IP address each day are counted.
Feedback:RM5 for constructive feedback to us.
Survey / Polling:RM3 for the participation in our survey or polling.
Testimonial:RM10 for testimonial with photo & at least 300 words on our unique gift giving ideas.
Bonus:Additional bonus will be awarded when total purchase amount of self purchase and referral purchase in a month are as below:-


 more than RM300-additional RM20.00
 more than RM500-additional RM30.00
 more than RM700-additional RM50.00


So, ni cara-cara untuk join affiliate HeartBeat ni:

1) klik  website HeartBeat ni.

2) pastu klik icon HeartBeat yang ada kat atas blah kiri tu.
3) klik create account
4) Masukkan Password
5) klik di kotak "I Agree"
6) klik continue
7) bila dah create account klik di Join HB!Affiliate (ada dekat atas yer!)
8) klik online application pastu isi semua maklumat yg die nak
9) bila da isi klik My HB!Affiliate utk dapatkan code iklan yg nak letak di blog 
10) klik di get a code
11) lepastu copy paste je code yg die dah bagi tu kt add a gadget blog korang
12) bile dah save siap! =) 


Mudah kan step nak join HeartBeat ni?? So, tunggu apa lagi? Jomla join cepat and start jana pendapatan anda. Jangan lupa promote HeartBeat dekat kawan-kawan korang tau! ^_^


Love,

5 comments:

Encik Luncai said...

earn heartbeat byk dari nuff ke?..xreti bab2 ni..nuff pun sekadar ada je..apa itu BE pun tak tau...

Bella said...

@encik luncai: entahla..i pun xtau sgt..samala benda2 cmni sekadar ada je kat blog. kalau org klik nasibla ada la pendapatan. hehe. ;p tapi kalau kita beli barang or bg feedback boleh dapat duit gak. Kawan i beli barang and bg testimonial je dh dapat RM18..huhu.

Zyash said...

Terima Kasih bella sebab sebut nama ZYASH dlm entry ne..LOVE u lahh.. Wahai En, Luncai, HB ne boleh dapat banyak kalau kita rajin promosi dan utk blogger2 baru mcm kite2 ne..

Bella said...

@Zyash: Ur welcome! ^_^ ye btol2 mari kiter promote HB ni ramai-ramai. =)

Zyash said...

Bella, jom join ne, ZYASH tag bella dalam ne CONTEST POSE MENARIK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...